Acest magazin foloseste cookie-uri si alte tehnologii, astfel incat sa putem imbunatati experienta pe site-urile noastre. Afla mai multe despre cookie-urile folosite pe Arsis.ro de aici. Ok

Termeni si conditii

Prevederi Generale

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citești și să accepți aceste reguli în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că ești de acord cu aceste reguli.


S.C. Arsis Trading SRL, este operator de date cu caracter personal, înregistrat în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul: 14435

Definiții

SITE:


Se află la adresa www.arsis.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de către ARSIS TRAIDING SRL.

CONȚINUT:


 • Toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al ARSIS TRAIDING SRL, UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;
 • Continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • Informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • Date referitoare la ARSIS TRAIDING SRL sau alte date privilegiate ale acesteia;
 • Informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre ARSIS TRAIDING SRL intr-o anumita perioada;

PRODUSE SI SERVICII:


Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA, care urmeaza a fi furnizate de catre ARSIS TRAIDING SRL, CLIENTULUI ca urmare a incheierii CONTRACTULUI.

UTILIZATOR:


Reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT-ul SITE-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre ARSIS TRAIDING SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre ARSIS TRAIDING SRL si acesta. Care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare

CLIENT:


Persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o COMANDA.

COMANDA:


Reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite ARSIS TRAIDING SRL intentia sa de a achizitiona PRODUSE si SERVICII de pe SITE. Rezervarea unui PRODUS accesand SITE-ul nu reprezinta o COMANDA.

CONTRACT:


Reprezinta o COMANDA confirmata de catre ARSIS TRAIDING SRL, prin care ARSIS TRAIDING SRL este de acord sa livreze CLIENTULUI PRODUSE si SERVICII, iar CLINETUL este de acord sa efectueze plata acestora.

NEWSLETTER:


Mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de ARSIS TRAIDING SRL intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea ARSIS TRAIDING SRL cu referire la informatiile continute de acesta

TRANZACTIE:


Incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui PRODUS si/sau SERVICIU de catre ARSIS TRAIDING SRL, CLIENTULUI, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre ARSIS TRAIDING SRL, indiferent de modalitatea de livrare.

CAMPANIE:


Actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

UTILIZARE ABUZIVA:


Reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii ARSIS TRAIDING SRL.

Termeni Contractuali

 • Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ARSIS TRAIDING SRL isi deruleaza operatiunile comerciale.
 • Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 • Pentru motive justificate, ARSIS TRAIDING SRL isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia ARSIS TRAIDING SRL la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
 • Contractul se considera incheiat intre ARSIS TRAIDING SRL si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la ARSIS TRAIDING SRL, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Vanzarea Online

 • Accesul in vederea plasarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator. Pentru motive justificate ARSIS TRAIDING SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea plasarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza actiunii sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site,acesta ar putea prejudicia in vreun fel ARSIS TRAIDING SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa catre ARSIS TRAIDING SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate mai sus.
 • Comunicarea cu ARSIS TRAIDING SRLse poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site.
 • Toate tarifele aferente prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
 • In cazul platilor online ARSIS TRAIDING SRLnu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
 • ARSIS TRADING SRL nu este responsabil de eventualele erori de pret/stoc si isi rezerva dreptul de a anula orice comanda plasata pe un produs cu o astfel de eroare, cu o informare prealabila a clientului.
 • Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea ARSIS TRAIDING SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 • ARSIS TRADING SRL isi rezerva dreprul de a modifica, adauga sau sterge cotinutul din termini si conditii fara o informare prealabila catre client.

Campanii cu Produs Cadou


Pentru a beneficia de produsul cadou valoarea totala a produselor achizitionate de Client trebuie sa atinga pragul minim de 100 RON ( fara cost de transport inclus). Daca valoarea totala a produselor este mai mica de 100 RON produsul cadou nu va fi acordat.


Orice promotie la care se ofera produs cadou se limiteaza la 1 PRODUS CADOU oferit in perioada de campanie per persoana fizica sau juridica (identificat ca si client/utilizator/user), indiferent de numarul comenzilor inregistrat de catre o persoana fizica sau juridica in perioada in care campania este in curs de desfasurare.


In cazul in care exista situatii de frauda identificate, arsis.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.


De asemenea, daca o comanda la care s-a oferit produs cadou este respinsa sau returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

Produse Resigilate


Produsele din categoria Resigilate pot avea cutia deteriorata,mici zgarieturi sau lipsa accesorii standard(casti,card,husa). Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la Tel; 021 315 77 78

Cum Comand?

 • Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi. Dupa finalizarea comenzii se va efectua plata prin una dintre modalitatile indicate. Dupa adaugarea in cosul de cumparaturi, un produsul se poate achizitiona in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi si nici rezervarea automata a acestuia.
 • Prin finalizarea comenzii Cumparatorul este de accord ca toate datele furnizate de acesta, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
 • ARSIS TRAIDING SRL poate anula comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 • Afla mai multe detalii despre plasarea comenzii de aici

Garantia produselor


Toate produsele comercializate de catre ARSIS TRAIDING SRL, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.Produsele sunt noi (exceptie cele resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Afla mai multe aici

Retur Produse

 • In cazul de retur comanda, in termenii legali, cumparatorul,trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, ARSIS TRAIDING SRL va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retur. Suma va fi returnata intr-un cont bancar furnizat de catre client in formularul de retur.
 • Aceasta prevedere se aplica doar produselor livrate prin intermediul curierului.
 • ARSIS TRAIDING SRL va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor vandute.
 • Afla mai multe despre returnarea produselor aici

Calitatea serviciilor de Hosting, Link-uri catre alte Site-uri, Erori de Functionare


Site-ul www.arsis.ro este gazduit de serverele unei terte firme. ARSIS TRADING SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. ARSIS TRADING SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

Confidentialitatea Datelor


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Arsis are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.


Scopul colectarii datelor este:


 • informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe arsis.ro
 • informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor
 • evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului
 • inregistrarea informatiilor in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte ce au legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similar
 • solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de utilizator

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date ARSIS, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 14435, si va dati acordul clar ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre ARSIS, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre ARSIS, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.


Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.


In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor se face pe serverelor companiilor care furnizeaza aceste servicii . S.C Arsis Trading SRL nu solicita si nu stocheaza date referitoare la cardul dumneavoastra.


Arsis poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.


Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


SC Arsis Trading SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.


Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul arsis.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune în miscare cercetarea penala împotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.