Acest magazin foloseste cookie-uri si alte tehnologii, astfel incat sa putem imbunatati experienta pe site-urile noastre. Afla mai multe despre cookie-urile folosite pe Arsis.ro de aici. Ok

Incarcare electronica a cartelei Vodafone

Reîncarci cartela ta Vodafone ieftin, rapid și ușor

Acum ai la dispoziție cel mai bun preț și o interfață intuitivă prin care să încarci rapid și ușor Cartela ta Vodafone. Pur și simplu selectează tipul de încarcare dorit, Credit Direct sau Credit PIN, introdu datele necesare în câmpurile aferente și selectează valoarea dorită pentru încărcare sau introdu altă valoare. Ai întrebări sau nelămuriri? Click pe butonul AJUTOR de mai jos sau contactează-ne la 021 315 77 78 (Luni-Vineri 09:00-18:00)


Care sunt avantajele incarcarii cartelei online?

Incarci direct cartela pentru numarul de telefon completat

Primesti un PIN de reincarcare pe care il poti folosi pentru un numar de telefon

Acum poti incarca simplu si rapid cartela Vodafone prin credit direct sau cod de reincarcare

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos:

1. Selecteaza modul de reincarcare: credit direct ( incarci direct cartela pentru numarul de telefon pe care doresti sa il incarci) sau credit PIN ( primesti un cod PIN de reincarcare pe care il poti folosi pentru un numar de telefon)

2. Selecteaza valoarea sau alta valoare

3. Completeaza adresa de e-mail si click pe PROCESEAZA

4.Efectueaza  plata prin procesatorul de plati PAYU cu ajutorul Cardului Bancar pe care il detii<

       

5.Printeaza voucher / cod tranzactie (incarcare directa)

Daca ai ales modului de reincarcare prin cod PIN te rugam ca dupa incheierea tranzactiei sa urmezi unul din pasii de mai jos:

Tasteaza direct pe telefon *144*Codul de reincarcare#, apoi tasta de apel;

Apeleaza gratuit numarul 444, selecteaza optiunea 2, pentru "Reincarcare", si urmeaza instructiunile robotului telefonic.

Pentru incarcarea de pe alt telefon decat al tau (fix sau mobil), apeleaza +40 0722 044 444 (gratuit de pe un telefon mobil Vodafone) si urmeaza instructiunile robotului.

Relatii cu Clientii:

*222 (de pe telefonul mobil);

0372022222 (din alte retele nationale);

+40 372022222 (din strainatate, apel taxabil). Linia expres *555 doar pentru clienti persoane fizice : tarif promotional de 39 eurocenti /apel, TVA inclus

Ore de program (cu exceptia sarbatorilor legale):

Luni - Vineri: 8:00 si 22:00

Sambata - Duminica: 8:00 si 18:00

Cum platesc?

Plata si toate detaliile financiare sunt procesate prin serviciul de plati online PAYU

NOTA: Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata PayU. Arsis.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul d-voastra Procesul de autentificare a posesorului cardului se face in baza codului de securitate cunoscut numai de acesta si se desfasoara numai pe serverele Visa/MasterCard. Cum primesc codul de reincarcare? Modalitate de livrare a codului de reincarcare; Direct din aplicatie (se deschide o fereastra printabila ce contine codul de reincarcare) Cat dureaza reincarcarea? Imediat ce avem confirmare platii de la procesatorul nostru de plati online - PAYU - va vom trimite codul PIN pe e-mail sau sub forma de SMS, pe telefonul dvs. mobil, in maxim 5 minute de la confirmarea platii. Confirmare tranzactie Dupa finalizarea tranzactiei veti primi un e-mail cu confirmarea platii si a procesului de incarcare. Ce se intampla daca nu primesc codul de reincarcare? In cazul in care apar intarzieri in primirea codurilor de reincarcare va rugam sa ne contactati imediat la numarul de telefon: 021 315 77 78 sau la adresa de e-mail comenzi@arsis.ro si unul dintre operatorii nostri va va contacta in cel mai scurt timp pentru a va furniza informatii privind statusul comenzii dumneavoastra. Programul Departamentului Arsis Relatii Clienti este urmatorul: Luni - Vineri: 9.00 - 18.00

Valoare reincarcare
Pret (lei)
Valabilitate
Perioada garantie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

*Toate campurile sunt obligatorii pentru o incarcare electronica si trebuie completate in formatul exemplificat